6 iul. 2009

Domnita pedepsita pt adulter (video) - Zilele Cetatii Neamtului - 2009

O domnita adulterina este pedepsita pt ca si-a inselat sotul. Amantul atarna deja in streang...
Figuratie realizata cu o domnita din public de catre personajele medievale din zona Ardealului care au adus si ei o pata de culoare la "Zilele Cetatii Neamtului - 2009"

4 comentarii:

  1. - deci asa erau pedepsite curvele in epoca medievala...
    - acum sunt invitate pe la televiziuni, unde medem non stop pe alde nikita, magda ciumac si alte parasute si panarame din astea...

    dorel

    RăspundețiȘtergere
  2. FELICITARI PRIMARIEI TG. NEAMT SI CONSILIULUI JUDETEAN PT REABILITAREA CETATII SI PT ACESTE MANIFESTARI. CHIAR DACA ORGANIZAREA A FOST... PERFECTIBILA, A FOST CEVA UNIC PT ACESTE MELEAGURI...

    Marcela

    RăspundețiȘtergere
  3. Pedeapsa de tip medieval ce dadea (din nefericire inca mai da unor plavani ) satisfactie sotzului "ranit mortal " in mindria personala.
    In acele vremuri, expresia "femeia mea" isi cam avea rostul avind in vedere faptul ca damele erau "vindute" de obicei unui glanetash instarit, eventual "de vitza nobila".
    Astazi,cind il auzi pe cite unul care introduce intr-o discutie termenul "femeia mea" sincer n-as da doi bani pe el pentru ca mariajul, cel putin in epoca moderna, nu reprezinta o forma de sclavie si .... oricum e clar ca marlandezul care face acea afirmatie IN NICI UN CAZ nu-i de "vitza nobila".
    Daca femeii ii place sa "sara pirleazul" si in alta ograda inseamna ca are un motiv FOARTE serios. Intre noi fie vorba, de obicei motivul suna cam asa: vajnicul si atotputernicul ei sotz refuza cu incapatzinare si imbecilitate credintza in Viagra, pastilutza care l-ar trezi din veshnica adormire pe "micutul lui prieten" .
    Cu alte cuvinte, amice , degeaba te scremi si-ti iei la omor nevasta: mindria nu-ti trezeste coclenderul in veci!
    " Bai , ce m-a scos din sarite nevasta/prietena ...i-am tras doua labe in mufa de a luat-o dracu'!" .
    Iti dai seama ce puternic e tipul? Impresionant, nu-i asa?
    Ceea ce nu stie, sau ignora respectivul shmekerila e ca nu putine au fost cazurile cind femeia satula de mitocania cocalarului a pus mina pe flinta/cutzit/arc/ciocan/coasa si i-a intrerupt nitzel exacerbarea mindriei lui de bizon scapind de el, de pushcarie ( in unele cazuri ) sau pur si simplu scapind cu numai 2-3 ani de gherla!
    How about this?
    P.S. N-am vrut sa comentez evenimentul din punct de vedere politic/organizatoric. Nu-i important.
    Mai important de comentat mi s-au parut cele prezentate la eveniment ...lectia de educatie civica "NU faceti ca ei"....a prins-o cineva ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ar fi buna metoa si in prezent,te astept si pe blogul meu

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!