22 iul. 2009

DNA BACAU VERIFICA SERVICIUL PERMISE AUTO NEAMT

O ampla verificare este efectuata de procurorii de la DNA Bacau la Serviciul Permise Auto din Piatra Neamt, anunta Realitatea tv.
Conform stirii de presa, azi activitatea cu publicul a fost stopata la un moment dat iar ancheta vizeaza legalitatea eliberarii unor astfel de permise auto. Un reprezentant al Parchetului sustine ca e o "verificare normala" care se inscrie in aria anchetelor "cum au fost la Arges sau la Covasna" unde au fost descoperite mari nereguli.
Daca subiectul "permise la Arges" este unul de notorietate, mai putini stiu ca si la Neamt a existat acum doi ani un scandal similar. O ancheta derulata atunci de DGA Neamt si de Parchet s-a soldat cu arestari preventive si cu trimiteri in judecata.

update: anchetatorii au venit insotiti si de trupe de mascati (Jandarmeria Bacau)
- cica nu ar fi vorba de DNA ci de DGA - adica nu de procurori ci de politisti, dar tot anticoruptie sau - varianta 2 - ca ar fi vorba de DNA dar care e sprijinit si de DGA

update: tinta anchetatorilor - verificarea unor informatii conform carora ar fi primit permis de conducere persoane care nu ar fi urmat, real, cursurile unei scoli de soferi si nu ar fi sustinut examenul; de asemenea, exista suspiciuni cum ca unor soferi li s-ar fi adaugat in permis alte categorii, tot asa, "pe coltul mesei". incadrarea penala a faptelor ar fi dare si luare de mita, fals si uz de fals, trafic de influenta, favorizarea infractorului, constituirea unui grup organizat in vederea comiterii unor fapte penale

5 comentarii:

  1. nu stiu ce vor gasi procurorii de la bacau;
    eu am insa o intrebare: de ce se lupta atat politistii sa lucreze la circulatie sau la permise? ca le place bransa?

    geta b. - piatra neamt

    RăspundețiȘtergere
  2. E mare doliu si jale printre unii politisti (nu numai de la Permise ca sunt si altii implicati). Sunt foarte interesati sa afle cine i-a turnat ca procurorii au venit prea la pont, de aceea apare banuila ca informatiile sunt oferite de cineva din sistem.

    Nelu

    RăspundețiȘtergere
  3. vinca, tu cum ti-ai luat permisul? dar sincer!!!

    Elena Alina

    RăspundețiȘtergere
  4. @ elena alina
    mie imi puteau da , cel mult, permis de pieton...

    RăspundețiȘtergere
  5. Elena Alina
    Dar tu?? Tot sincer!!!!!!!!!!
    Dana

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!