3 mar. 2011

Obiectiv: Primaria Zanesti!

V-am promis un ANUNT IMPORTANT PENTRU TARA (sau macar pt o parte a ei, ma refer la comuna Zanesti): M-AM HOTARAT - IN 2012, CANDIDEZ PENTRU FUNCTIA (demnitatea, responsabilitatea, mandatul...) DE PRIMAR AL COMUNEI ZANESTI.
Inca nu stiu cu ce partid (nu e greu de ghicit pentru unii ce preferinte politice am, totusi...). Clar e ca la un moment dat, va trebui "sa bat palma" cu un partid, nu atat pentru mine (asta apropo de cei care ar fi tentati sa intrebe de ce nu candidez ca independent) ci pentru echipa locala care ma va sustine (sa nu uitam ca in aceeasi zi sunt alesi si primarul si consilierii locali) si pentru a avea o majoritate in Consiliul Local cu sprijinul careia sa pot atrage finantari si sa derulez proiectele de investii atat de necesare pentru comunitatea din Zanesti.
Deocamdata, il numim proiectul "Daniel Vinca - proZanesti" si sper ca - sprijinit fiind de oamenii care cred ca eu sunt  varianta viabila, de voi tinerii, acest proiect sa devina realitate.
Va fac o confidenta (nu suntem pe aici, acum, decat vreo 101 membri) - consider ca am inceput deja campania si sunt convins ca vom invinge.
Doamne ajuta!

(textul de mai sus a fost postat initial pe platforma Facebook, in GRUPUL ZANESTENILOR)

p.s. - despre ce cred tinerii din comuna ca trebuie urgent "reparat" in gestionarea comunitatii - gasiti (partial) aici, in GRUPUL ZANESTENILOR

8 comentarii:

  1. EU VOTEZ DANIEL VINCA!!!

    Daniele, Doamne Ajuta!!! Comuna noastra are nevoie de o schimbare si e clar ca nu Firu poate aduce schimbarea asta. El a facut la fel ca alti viceprimari care se plang de primarul Andrei dar stau bine merci la caldurica - post caldut, monser! - si profita la maximum.

    Ai votul meu si sper ca tot mai multi zanesteni sa inteleaga ca esti o sansa pt noi!

    Lucian

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, daca se intampla minunea asta cred ca ar trebui ca in Zanesti sa fie sarbatoare o saptamana intreaga... Toti vor investitii si minuni dar voteaza cu piciorul stang. Nimic nu au facut, in ultimii 20 de ani, astia de conduc comuna. Niste ramoliti. Iar acum, la primarie, avem in frunte un fel de cuplu comic, Stan si Bran, care nu administreaza comuna ci isi vede fiecare de shotiile lui. Si ce shotii...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai fratilor! Mai oameni buni din Zanesti! Voi chiar nu vreti sa evoluati??? Ce aveti voi acolo inseamna conducere de primarie?
    Hai sa scoatem Zanestiul din Epoca de Piatra!

    RăspundețiȘtergere
  4. Actualului primar i-a cam trecut vremea iar Ionel Filip, desi e tanar este prafuit si total nepriceput. Daniel Vinca e o sansa pentru Zanesti, ca sa urnim comuna din inchistarea in care sta de atatia ani.
    Eu votez Daniel Vinca. Sper ca toti mai multi zanesteni sa gandeasca si sa actioneze ca mine...

    RăspundețiȘtergere
  5. Daniele, zanestenii din Italia sunt cu tine. Venim sa votam la anul si le spunem si la rudele noastre k tu esti cea mai buna varianta. Domnul primar Gica tre sa mearga la pensie iar Firu sa-si vada de afaceri la firma nu sa privatizeze Primaria. O sa-ti trimit pe mailul tau niste informatii cu ciudatenii despre care lumea trebuie sa stie...

    RăspundețiȘtergere
  6. pai dak s-ar vota in luna august cred k te-ar vota multi,dar totusi sa dea domnul sa devii primar.dar nu doar cu numele,sper sa nu fii mankt de catelusi,k misuna in tot judetul

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu la ce te referi cand zici de august, la zanestenii nostri care sunt in strainatate si care vin acasa... Corecta observatia ca analiza a predispozitiei spre vot, tinand cont de faptul ca acestia au vazut si alta lume, au vazut cum isi fac datoria alte autoritati locale, au vazut ca o comunitate este urnita din loc de finantarile care urmeaza proiecte curajoase (dar proiecte bine intocmite si bine sustinute).
    Sa stii ca, indiferent de luna in care vor avea loc alegerile, cei de afara pot influenta decisiv - au la Zanesti parinti, frati, familii pe care ii pot influenta sa ia o decizie corecta. Parerea zanestenilor de afara este respectata in familiile lor...
    Cat priveste catelusii , fii fara grija. Chiar ma bucur ca in jurul meu se aduna oameni deosebiti care nu "pariaza" pe mine pentru a-si umple ei burtile ci pentru ca vad singura sansa ca impreuna sa urnim aceasta comunitate din loc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai io zic sa-i lasam pe astia de acum. Primarul e ocupat cu ale lui si Firu-trandafiru conduce binisor comuna; nu conteaza ca nu se misca nimic, nu se face nimic,... daca o conduce bine pt el tot e ceva...

    Mihai C.

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!