11 iul. 2009

SCRABBLE LA PIATRA NEAMT

scrabbledd
Crema scrabble-istilor din Romania e in aceste zile (11-12 iulie 2009) la Piatra Neamt, unde are loc etapa a V-a a CNIS seniori (organizator clublul ARGUS).
Sambata, in prima zi de concurs, scrabblistii s-au duelat in duplicat clasic (ora 10), compunere (12) si anticipatie (16). In a doua zi a concursului, duminica, sunt programate probe de duplicat completiv (9) si eliptic (10).
Intrecerea de la Piatra Neamt se incheie la ora 13 cu festivitatea de premiere.

legenda FOTO: unii dintre participanti, la "repriza a 3-a", pe terasa Restaurantului Unic (langa Hotelul Ceahlaul care gazduieste concursul). In picioare, in stanga, in camasa alba, pietreanul ing. Ionel Aioanei, vicepresedinte al Federatiei de Scrabble (aici in calitate de gazda atenta)

2 comentarii:

  1. Sport Club Columna va multumeste ca, intr-o lume in care aproape doar stirile socante sunt la mare cautare, ati inserat pe blogul dvs. o informatie despre un sport mult prea putin cunoscut la noi, dar care deja ne-a adus o recunoastere internationala de-a lungul anilor, de-ar fi sa ii amintesc doar pe dna. Paula Chirosca, invingatoare la Cannes 2007 in Cupa Federatiei (Franceze)sau pe dl. Dan Laurentiu Sandu, presedintele Federatiei Romane de Scrabble maestru emerit al sportului.

    www.scrabble.webnode.com

    RăspundețiȘtergere
  2. @ giulieta
    prea multe multumiri pt o poza si cateva informatii luate de pe site-ul federatiei :))

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!