12 iul. 2009

Socrul mic Chivorchian i-a adus la aceeasi nunta pe Mircea Sandu si Marian Iancu




Gheorghe Chivorchian, actualul presedinte al Poli Timisoara a fost in acest week-end socru mic. El a condus la altar pe fiica cea mai mare, Angelica (un nume, de asemenea, foarte cunoscut in lumea voleiului).

Oricum, in familia Chivorchian voleiul bate net fotbalul: soacra mica este fosta voleibalista de liga 1, fetele (si Angelica si sora ei) sunt voleibaliste si, acum, capac peste toate si ginerele, Ionut Harbuz e tot sportiv... de fileu.

Ghe. Chivorchian si-a condus sambata fiica la altar si si-a mascat emotiile anuntandu-i pe miri ca asteapta sa devina, urgent, bunic (probabil ca spera ca macar pe nepoti sa-i ia la fotbal).
Nunta a avut loc la restaurantul Hotelului Central din Piatra Neamt unde printre invitati s-au numarat si foarte multi sportivi si sportive (mai ales din volei). Nu au lipsit nici grei ai fotbalului romanesc, cum ar fi Mircea Sandu (presedintele FRF), Dumitru Dragomir (seful LPF), Gheorghe Stefan - Pinalti (primarul de Piatra Neamt si presedintele de onoare al FC Ceahlaul), Marian Iancu (patronul lui Poli Timisoara).

Nu stim detalii de la nunta, dar putem paria ca Mircea Sandu si Marian Iancu nu au stat la aceeasi masa. Dar simplul fapt ca, totusi, cei doi - cunoscuti pentru vorbele grele aruncate in emisiuni - au participat la aceeasi nunta este deja o realizare.


sursa foto: Adevarul de Piatra Neamt

2 comentarii:

  1. ar fi fost culmea ca Marian Iancu sa joace perinitza cu Mircea Sandu, seful haosului fotbalului romaneasc; mai bine ii punea o piedica la dans; sau aranja cu cavalerii de onoare sa nu fure mireasa ci pe Sandu si sa nu-l mai aduca NEVER inapoi

    Forta POLI Timisoara
    Claudiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum de mai are curajul Mircea Sandu sa mai apara in public. FRF e o rusine! I-au luat banii lui Penescu; ala e in puscarie, FC Arges a fost retrogradata si 'corectii" din FRF benchetuiesc...

    Vlad

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!