27 feb. 2010

Presedinte nou la PSD Piatra Neamt; Conferinta Judeteana PSD Neamt a inceput dupa evacuarea unui grup de presiune venit sa-l sustina pe Cristian Liciu :))

Sedinta cu tam-tam a organizatiei judetene Neamt. Impins de la spate de demisiile parlamentarilor (Munteanu si Tarata) si de presiunea organizatiilor locale cu rezultate bune, presedintele interimar al PSD Neamt, av. Ioan Chelaru si-a calcat pe inima si intr-un final a organizat mult asteptata si mult amanata sedinta de "analiza si decapitari".
Analizand rezultatele obtinute la alegerile prezidentiale, Conferinta Judeteana PSD (un fel de for legislativ format din reprezentantii organizatiilor locale, primari etc) a decis dizolvarea birourilor organizatiilor locale "corijente". Altfel spus si-au pierdut functiile Cristian Liciu si membrii biroului municipal PSD Piatra Neamt dar si de la alte 7-8 organizatii (Alexandru cel Bun, Dumbrava Rosie, Bicaz, Damuc, Bicaz Ardeal etc).
Sedinta pesedistilor nemteni nu a fost scutita de surprize si tam-tam. Practic, intalnirea a inceput cu vreo jumatate de ceas mai tarziu pt ca fusese depasita... prezenta: Cristian Liciu, presedintele PSD Neamt era insotit de vreo 100 de membri. Ca tacamul sa fie complet, sedinta de partid a beneficiat si de prezenta unui pluton de badyguarzi...
Pentru ca sedinta sa se poata desfasura, au fost strigati - ca la catalog - doar cei care aveau dreptul sa participe iar "autoinvitatii" (numiti "grup de presiune de catre delegatii cu drept de vot) au fost invitati la plimbare. Vociferari, tam-tam, o sedinta paralela (tinuta, in fuga de Liciu cu sustinatorii lui) si, in fine, pesedistii nemteni au purces la sedinta dupa ce si-au facut cruce cu limba vazand ce inseamna social-democratia la Piatra Neamt.
S-a trecut la votul privind dizolvarea birourilor "corijentilor". La Piatra Neamt - aproape unanimitate. Tot judetul pesedist a votat pentru trecerea pe linie moarta a lui Liciu si a echipei lui, cu doua voturi contra (ex-deputatul Bivolaru si, fireste, Cristian Liciu).
Urmeaza, in buna traditie pesedista, reactiile - vom vedea cine pe cine mai toarna, cine pe cine a mai inregistrat, cine pe cine a mai filat...

N.B. - Noul presedinte PSD Neamt Aurelia Simionica; adjunctul este Constantin Iacoban...

4 comentarii:

  1. Hopa!!! Asta e stirea zilei: aflam, astfel, ca si PSD Piatra Neamt intra in epoca alfabetizarii; ca seful de pana acum facea parte din aceeasi academie cu Vanghelie; am auzit ca si-a dat BACUL pe la 40 si ceva de anisori...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si uite-asa , PSD Neamt nu va mai avea iar forta unei opozitii reale. Te apuca rasul - o cucoana (onorabila de altfel) ar trebui sa se ia la tranta cu plutoanele de la Neamt ale Basescului.

    Mirel

    RăspundețiȘtergere
  3. ha ha ha... ha ha ha... Deci acolo nu a fost sedinta ci un fel de miting :)) De ce au venit doar cu bodyguarzi, puteau chema si mineri, alti activisti cu bate, cu buldozere si alte utilaje...
    Vangheliciu

    RăspundețiȘtergere
  4. pesede, pesede / cel mai tare e!!!
    :))

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!