21 mai 2009

Mircea Badea e blat cu Traian Basescu


O pasarica cu ochi albastri a tras ba cu ochiul ba cu timpanul prin strategiile si conturile lui Mircea Badea si a ajuns la o concluzie pe cat de uimitoare pe atat de simpla: inversunatul critic al actualului locatar de la Palatul Cotroceni este blat cu Basescu. Dar blat - blat!!!
Harnicul prestator de la antene are un grafic financiar care sfideaza criza, conturile sale rotunjindu-se baban de cand s-a autodefinit drept "critic pana la moarte" al marinarului.
Partea financiara nu ar avea nici o legatura cu curba descendenta a ratingului din ultimul timp ci cu faptul ca tatal patroanei de antene (adica Dan Voiculescu) ar fi multumit de gloantele impuscate de Badea spre inamicul Basescu.
Daca Basescu ramane presedinte, Badea are ce critica in continuare pe banii lui Voiculescu. Varianta ca Base sa piarda Cotrocenii ar fi dezastruoasa pentru Mirciulica:
- daca ajunge Geoana presedinte, Badea nu se va putea atinge nici cu un deget de acesta, stiut fiind ca "Prostanacul" (cum l-a numit Iliescu) va fi sustinut si de PC (fost PUR, infiintat, ca si antenele, de acelasi "mogul" Voiculescu)...
- daca la Cotroceni se lasa cu parfum de Crin, nici acesta nu va putea fi atacat prea mult, o eventuala cafea bauta impreuna de "mogulii" Voiculescu si Dinu (Patriciu) putand asigura protectia liberalului si fermoar la gura lui Mirciulica.
Deci cum o dai cum o intorci, viitorul financiar al lui Badea depinde de posibilitatea de a-l injura (critica, toca, macina, porcai) pe un singur presedinte: Base.
O prima dovada ca Mircea devine si batran (ca intelepciune) este una din ultimele postari de pe blogul sau cand il toaca pe Geoana care, la Realitatea tv ar fi facut audienta mai mica decat Pogea la una din Antene. Sub aparenta publicitate facuta pentru firma care-i da banu' se ascunde deja o mica si disperata sageata; in respectiva postare nu numai ca ii pune total la indoiala inteligenta PSD-istului sef ci il face, ca si notorietate, mai mic decat cel mai antipatic ministru in perioada de criza (ca, deh, finantele dor tare in buzunarele romanilor).
Asa ca blatul este evident; nu se stie daca si Base stie de acest aranjament insa, cel mai tepuit iese tot mogulul de la Antene. Voiculescu ii umple buzunarele lui Badea (ca sa-l toace pe Base) in timp ce Mirciulica se roaga la toti sfintii ca Base sa mai fie, inca un mandat, obiectul muncii sale.

8 comentarii:

  1. hai, mai vinca, da-o incolo de treaba... pe astia nu-i impaca nici mircea radu cu caravana lui mergatoare pe idee de "din dragoste" - is doi catari: unul care tot da in cap la moguli, celalalt care-si razbuna mogulul; parca is baba si mosul din 'puguta cu doi bani'... ramane de vazut care din ei e baba...

    Liliana

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ii vezi batand palma pe primul marinar al tarii si pe primul circar al partidului televizor? Astora le sta bine doar daca se cearta, se impusca sau isi zic de mama - mama lor azi... :))
    N-o fi nici Basescu virgina cea mai virgina, dar si Badea asta parca e obsedat, toata ziua e in gura cu Basescu. Cred ca si in somn il viseaza.

    Costica fara frica

    RăspundețiȘtergere
  3. bati campii cu gratie...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mircea Badea e cel mai tare. Bravo lui ca stie sa le faca si sa le desfaca si sa iasa mereu deasupra. E tare tipu', are curaj sa spuna lucrurilor pe nume si stie si sa se descurce.

    John

    RăspundețiȘtergere
  5. Tu chiar crezi ceea ce scrii?? Esti convins tu ca Mircea nu are "materie prima" in aceasta "jungla politica" numita Romania.Eu tin sa iti fac cunoscut faptul ca Mirciulica face show la tv de dinainte de a fi base presedinte,si ca va invata sa supravietuiasca si cu radacinile plantelor, nu numai pe seama bananelor(base), subiecte cu adevarat suculente vor exista mereu. Atat timp cat stie sa citeasca, si presa scrisa exista, va avea punguta plina, asta nu neaparat pt ca ar avea foarte multi fani, ceea ce si are desigur, dar si pentru ca mereu ii vor urmari emisiunile chiar si cei care incearca sa il dessfinnteze

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa stiti domnule ca si eu am gandit ca este asa, dar nestiind de contul sau...era o concluzie logica urmare a faptului ca MB indeamna pubicul; cu obstinatie sa nu se prezinte la vot, pentru ca el nu se prezinta din cauza ca si ca si ca...

    Ori daca vrei sa schimbi ceva, afara de revolutii ai la indemana numai VOTUL! Nu s-a inventata altceva pana acum!


    De asemenea sa observam melancolia profunda , dezabuzarea , lipsa de nadejde pe care o comunica prin luarile sale de cuvant, s-ar putea traduce prin : stati linistiti la locurile voastre ca nu puteti face nimic!

    Are desigur momente placute, din ce in ce mai rare ...mai ales acum cand este obsedat pana la fixatie de rating, probabil , cum spui , ratingul este parte importanta in negocierile pecuniare cu mogulul...trist...dar adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  7. prietene,esti cu capu rau. mu te mai vindeca nici popa!

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!