31 mai 2009

Decoltata Udrea imbracata in "camesa" de Pinalti




























































Prezenta ministrului Turismului la Piatra Neamt i-a incantat vineri nu doar pe colegii ei de la PDL ci si pe jurnalistii care au participat la cele doua momente "Udrea" (o intalnire in sala de conferinte a Hotelului Central cu oamenii de afaceri din turism si o conferinta de presa la sediul judetean al partidului).

Dincolo de viteza cu care voluptoasa sefa de la Turism a bifat cele doua momente sau vizitarea unor obiective recent realizate la P Neamt (strandul, telegondola, telescaunul etc), jurnalistii au fost parca mai putin suparati ca inca un om politic le-a stricat dupa-amiaza de vineri. "Macar la asta ai ce vedea, frate!...", au apreciat la unison cei care au dat cu blitzul la greu pt a obtine fotografii precum prima din cele trei de mai sus.

Si ai naibii fotoreporteri, dadeau mai abitir cu poza cand Elena de la Turism se apleca, marind astfel perspectiva asupra generosului decolteu.

Si, la un moment dat, Elenei Udrea i s-a oferit inca un motiv ca sa nu uite de plaiurile de dor ale Neamtului. Motiv vestimentar. Motiv national. La sediul PDL, Gheorghe Stefan zis "Pinalti" (primarul municipiului Piatra Neamt si seful portocaliilor din Neamt) i-a oferit sefei de la Turism cateva obiecte de artizanat gen tesaturi ornamentale (carpete) dar si un costum popular (ie plus catrintza).

Jurnalistii au pozat si acest moment al daniei (foto 2) iar Elena (foto 3) nu intelegea de ce pozatorii devenisera brusc mai putin zambitori. Motivul era ca acea "camesa" populara nu mai avea decolteu.

(foto: Gabi A.)

p.s. In seara asta jurnalistii din Neamt urmau sa participe la alta descalecare politica pe aceste plaiuri. Toata floarea cea vestita a PSD (Hrebe, Ponta, Nechita de la Iasi, Sarbii - adica si Ilie si Marian - etc), in frunte cu Geoana. Pozatorii nu mai erau atat de entuziasti: "pai astia de la psd parca ar fi misogini; nu tu picior de femeie, sa avem si noi ce poza... si apoi se mai plang ca n-au imagine buna..."

update - pentru cei care vor sa comenteze, o intrebare suplimentara: decolteul sau camesa?

7 comentarii:

  1. pai daca se imbraca una ca o calugarita, nu va place; daca va lasa sa vedeti o bucata de muc si sfarc iar nu-i bine.
    greu cu barbatii astia!...

    madalina

    RăspundețiȘtergere
  2. astia de la psd au avut o "imagine" buna rau...dar prostanacul nici pe aia nu a stiut sa o tina aproape.Buna e doamna ministru!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. daniel, esti rautacios: trebuie musai sa o luam peste picior pe elena udrea pt ca arata bine?
    hai sa ne uitam la ceea ce face ca ministru si, pana una alta, desi era, ca sa zic asa, in extrasezon, parca a miscat ceva in turismul romanesc

    iulian

    RăspundețiȘtergere
  4. ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!... d-apoi noua, pacatosilor... si asa, prin partide is numai ghiuji si pensionari adormiti. asa ca sa se mai duca astia, prafuitii, sa mai joace table in parc si sa le ia locul tinerii. merge chiar si cate o muierusca din asta, sa ne mai clatim ochii.

    mircea

    RăspundețiȘtergere
  5. la bine si la greu,
    cu ochii-n decolteu.
    te-ntreb , totusi, pe tine:
    cand ne va fi si bine?

    prof. N. Toma

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa-ti fie mult mai bine daca-ti cauti niste serviciuri si nu ma intrebi pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  7. mai bine...nu va fi prea curand, deci: pana atunci ne belim cepele in tzatzele lu coana udrea..f bine

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!