27 apr. 2010

Blogul meu. Blogul vostru. Comandati!

Deci e blogul meu. Cam scriu cand si ce vreau. Dar e clar ca nu scriu doar pentru mine. Nu cred in vrajeala asta nici la alti bloggeri, ca daca ar scrie doar pentru ei, si-ar face un jurnal intr-un caiet sau un alt folder in computerul personal.
Da, scriu si pentru altii. Pentru voi, pentru tine care citesti acum. Sunt convins ca, uneori iti place ce gasesti aici, alteori nu.
Asa ca deschid sezonul de sugestii. Ce ati vrea voi sa scriu, ce ati vrea voi sa cititi? Dati-va cu parerea, sa vedem unde se pot intalni ideile noastre.
Altfel spus, e blogul meu, e blogul vostru. Comandati. Ramane ca eu sa vad daca am in "meniu" postarile, informatiile, parerile, subiectele pe care le solicitati.

5 comentarii:

 1. Poate ar fi interesant ceva gen "memorii" - sa povestesti discutii interesante la care ai asistat in anii in care ai lucrat in presa; adica secretele la care ai avut acces si nu le-ai scris in ziare...

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
  Mulţumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună Ziua !
  Domnului Daniel Vinca !
  ~
  Nu ştiu !
  Mai uşor ar fi SĂ STABILIŢI chiar dumneavoastră !
  Folosind "metode" !
  "Una" ar fi : făcând vizite "de lucru" ... pe Blogurile celor care "trec" (comentează) pe la dumneavoastră ! ACOLO, citind şi comentând, veţi afla ÎN MOD SIGUR, ce îi interesează !
  ~
  Cornelius,

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut!Imi place cum ma intimpini ca si cititoare pe aesct blog.Imi plac temele social-
  daemocrate avindu-i ca avangardisti pe cei doi
  titani:Ion Iliescu si Adrian Nastase.

  RăspundețiȘtergere
 5. @ anonim
  Stimata cititoare - vorba unui clasic in viata - m-ai spart la faza asta. Mi-ai bagat pe gat doi titani de care ma scapa cei ce zic ca ar fi oarece valente portocalii pe blog...

  RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!