7 apr. 2010

AJUTOR! Exista un program de transfer de SMS din telefon in PC in timp real?

Ajutor!!! Îs cam gâscă în computere și am nevoie de sfatul cuiva priceput...
Problema e următoarea: mă interesează dacă există vreun program (sau vreo facilitate, tip cablu de transfer sau altceva), cu care să pot transfera, în timp real, SMS-urile din telefon în PC (mai precis in laptop).
Menționez că am un telefon Nokia N81 și că laptopul este dotat cu bluetooth (poate avea, oricând, și conexiune net dacă ar fi nevoie).

update: mi-ar placea si o varianta in care, prin net sau bluetooth,  sms-urile respective sa ajunga instant in computer (intr-un folder sau in mail)

update 2: uraaaaaaaaaa, am rezolvat; solutia e cea data (in comentarii) de anonim 1 - PC SUITE; bineinteles ca, asa cum zice anonim 2, is gasca, asa ca problema mi-a fost rezolvata de un coleg cu mai putine pene (adica mai priceput) - nu stiu exact cum, dar am mai umblat si eu la setari, si - fara sa stiu cum, cand stau cu programul deschis in calc, pagina se actualizeaza singura - e super!!!
aaa, si chestie misto - conexiunea intre calc si tel e bluetooth (fara cablu pe care sa-l uit sau alte accesorii)

3 comentarii:

  1. exista un soft, pc suite, parca pt nokia, cu care ai facilitatea de a face backup, descarci pozele, filmele etc, inclusiv sms-urile in calculator. totodata poti sa trimiti sms-uri scriindu-le direct din softul respectiv. intra pe pagina oficiala nokia, selecteaza tipul de telefon si descarca pc suite. e free! bafta!

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!