26 iul. 2012

Euro-nevestele leneşe din USL


     Cu ce se mai ocupă doamna Daciana Ponta (fostă Sârbu) sau doamna Adina Vălean (soţia mult mai cunoscutului Crin Antonescu)? Aaa, nu am insomnii cauzate de lipsa de informaţii despre activitatea distinselor doamne care sunt soţiile titularului de la Palatul Victoria, respectiv interimarului de la Palatul Cotroceni şi care au, întâmplător, acelaşi job: europarlamentari români...
       Am ajuns, totuşi, să mă întreb cu ce se ocupă cele două distinse doamne între două reprize de shopping sau între cursele obositoare cu avionul între Bucureşti, Bruxelles, Strasbourg şi Luxemburg datorită comunicatorilor USL care pe toate canalele posibile nu obosesc să vorbească despre atentatul comis la adresa imaginii României de către Monica Macovei şi de alţi duşmani de clasă din solda preşedintelui suspendat Traian Băsescu.
        Să ne înţelegem: eu nu cred că dacă Icsulescu sau Icsuleasca (fie ei şi europarlamentari) trântesc o bârfă în micul dejun al partenerilor europeni, respectiva informaţie sau părere este digerată aşa, precum pâinea prăjită. Sunt convins că occidentalii chiar nu dau bani de pomană la ambasadori sau altor băieţi instruiţi în culegerea de informaţii şi că mai citesc şi presa.
         Dar dacă, prin absurd, am merge pe ipoteza SF că politicienii europeni au strâmbat din nas la izul de democraţie originală generat în ultimul timp de duetul Ponta & Crin (cu sau fără dirijorii de care pomenesc adversarii lor) se nasc, obligatoriu şi legitim, câteva nedumeriri.
          Mai întâi, Monica Macovei (cei despre care tot USL-iştii spun că e ba troglodită, ba beţivă ba nu ştiu cum...) e una singură, în timp ce din armata celor 33 de europarlamentari români, USL are cel mai consistent pluton, adică vreo 16 (vreo 12=PDL+EBa, iar diferenţa e pe la PRM şi UDM). Deci stând strâmb şi judecând drept nu poţi să nu te întrebi de ce nu au contraatacat acţiunile defăimătoare şi blablabla la adresa României cei 16 eurouselişti convinşi, în cuget şi-n simţiri, ca şi Ponta & Crin că ro-democraţia nu a fost nici schingiută, nici hărţuită, nici violată?
          Ok, am înţeles, nu 16 ci 15; onor Adrian Severin nu se poate lipi la nicio masă şi-şi bea cafeaua singur la eurobufet...
         Bun, poate pe unii europarlamentari USL îi doare în manşetă de acţiunile şefilor lor de la Bucureşti şi nu au avut chef să pledeze pentru democraţia orginală de pe malurile Dâmboviţei. Dar chiar să nu contraatace pentru imaginea României şi a dragului de USL nici măcar distinsele doamne Vălean-Antonescu şi Sârbu-Ponta? Adică bărbăţeii lor să fie făcuţi praf şi pulbere de popularii, liberalii şi socialiştii europeni şi lor să nu le pese nici cât de oja de pe unghii? Sau le-a păsat, dar s-or fi zbătut în van că le-a dat clasă “beţiva de Macovei”?
          Nu, eu nu pot să cred că distinsele soţii de rang european de la USL ar fi atât de incompetente încât să fi intrat la masa de joc dar să le fi dat mat “expirata de Macovei”… Rău aşa, rău aşa, astfel că dacă nu mergem pe incompetenţă nu rămâne decât varianta din titlu: euro-nevestele leneşe de la USL!

2 comentarii:

  1. Femei destepte. Ii lasa pe circari sa se faca singuri de ras.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daciana si-a tras steagul pe ea ca a ramas fara haine in hotel. Probabil ca tinea o lectie despre democratie sau despre promovarea femeii in partid cu tata si barbatul sefi.

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!