28 aug. 2011

Antena 3 si Realitatea au gasit-o pe Elodia; acum se numeşte Borcea

Profetia lui Dan Diaconescu s-a împlinit cu vârf şi îndesat. Deontologii şi analiştii care îl criticau pe el pentru manelizarea televiziunii proprii s-au otevizat, la rându-le, din plin.
Dovada - nunta lui Borcea, eveniment mediatizat din plin mai ceva decât uraganul care a alungat din case milioane de americani. Uraganul e departe, Borcea e aproape - pe asta au mers stimabilii producători şi directori de antene şi realităţi. Şi - au!, au!, au! - cu speranţa că poate vin şi niscaiva fani suparaţi (după cum s-au lăudat pe forumuri) au trimis la faţa locului armată de reporteri, care de reportaj ba chiar şi elicopter pt filmări de la înălţime.
Din fericire, am pierdut ştirile în direct despre rochia miresei şi meniul de câteva sute de euroş din păcate am găsit netul plin de aberaţiile astea.
Aşa că pentru mine e clar: nu numai că s-a împlinit profeţia lui Diaconescu, dar mediocrităţile de la Realitatea şi Antena 3 îi duc opera măreaţa pe noi culmi de glorie. Astăzi şi-au găsit şi o Elodie proprie. Se numeşte Borcea. Au!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!