2 iun. 2011

FOTBAL x 4 la TRAIAN - ZĂNEŞTI

De 4 ori fotbal. Patru echipe vor desena fotbalul pe iarba terenului de la Scoala Traian: echipele de old boys de la Traian si Zanesti, respectivele cele ale junilor din satele comunei.
Pentru cei mai tineri este o ocazie de a intra in vederile lui Enache, Lucescu jr, Murinho, Capello, Guardiola etc.
Pentru "seniorii" fotbalului zanestean este un prilej de a se intalni, de a-si povesti si de a ne povesti (ca la o serata a vanatorilor si pescarilor) despre foarfeca cu gol la vinclu din minutul 92 (de acum 4 cincinale), despre golul egalizator marcat direct din corner sau despre "boaba" dată dupa ce au driblat 12 jucatori adversi.
Pentru noi toti va fi o ocazie de a demonstra sau vedea existenta spiritului comunitar si civic, de a constata ca apetitul pentru miscare in general si pentru fotbal in special este la fel de viu in Zăneşti chiar dacă unii oficiali au îngropat echipa vulturilor. Un prilej de a chibiţa, de a comenta ratări incredibile sau fenomenale stopuri pe... burtă.
Ne întâlnim deci duminică, 12 iunie, de la ora 10, pe terenul de fotbal de la Şcoala Traian. Intrarea este gratuită pentru suporteri şi de patru ori gratuită pentru suporteriţe.
Aaaaa,zice cineva ceva despre nişte premii surpriză?... Să vedem!... :)

2 comentarii:

  1. Inesanta tare ideea. Este frumos ca sustii fotalul mic, ceea ce apreciez enorm. Te citesc de mult timp, chiar daca fac parte din categoria juvenila a bloggerilor nemteni. Multa bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem un judet frumos si un turism ce trebuie promovat mai intens. Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!