25 aug. 2009

Cheile Bicazului - cheia vietii in stanca












5 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai inceput sa "Descoperi judetul Neamt" si ca ai mai mult timp liber pentru calatorii. Te astept cu fotografii din locuri la fel de spectaculoase cum sunt cheile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase poze! Maturisesc ca inotdeauna am fost impresionata de maretia acestor locuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca o sa ma crezi, insa abia acum doi ani am vizitat, PENTRU PRIMA DATA, cheile Bicazului. Sentimentul de 'wow!' e fantastic.

    RăspundețiȘtergere
  4. pozele sunt fascinante. in special unde este prezent inaltimea stancilor si prezenta drumului. e un contrast izbitor care da o nunata de fantastic. felicitari pt poze

    RăspundețiȘtergere
  5. Lasa pozele... e adevarat ca un idiot pe nume Cazan refuza sa voteze orice proiect al primariei pe motiv ca shedintzele incep fara rugaciune??? Hahahahahaha
    Intreaga lume e in cola-cao pina peste cap si el moare de ciuda ca nu s-au aprobat rugaciunile in consiliu...biet secol 21....propun ca alegerile ( de orice fel! ) in Romania sa se faca pe baza de IQ si certificat medical eliberat de o autoritate internationala conform caruia candidatul este sau nu apt psihic. In plus cine nu depasheshte un IQ de 130 sa nu aibe ce cauta in nici un fel de functie de conducere.
    Nu-i asa ca n-am dreptate? hahahahahahaah

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!