28 iun. 2009

Blonda din Neamt de la Drept reprezinta Romania la Miss Universe 2009

Bianca Elena Constantin. Acesta e numele frumoasei blonde, din Piatra Neamt, care a castigat, sambata seara, finala pentru desemnarea celei care va reprezenta Romania la Miss Universe 2009.
Titlul castigat prin votul juriului si al telespectatorilor se numeste Miss Universe Romania si-i confera tinerei din Piatra Neamt dreptul si responsabilitatea de a reprezenta tara noastra la marea finala care va avea loc in august in Bahamas.
Ca o confirmare a ideii ca a fost cea mai buna alegere vine si faptul ca in afara de votul juriului si telespectatorilor, Bianca i-a vrajit, deopotriva si pe cei din presa (presa beauty si reprezentantii partenerilor media) care i-au conferit si Premiul Presei.
Concluzia: frumoasa blonda din Piatra Neamt - actualmente studenta la o facultate de drept - a fost apreciata, la unison, de juriu, telespectatori si reprezentantii media.

A absolvit in urma cu doi ani Colegiul National Calistrat Hogas (liceu prestigios din Piatra Neamt), isi doreste o cariera in media (prezentatoare tv). Pasiuni - sofatul si shopingul.
Mai multe despre Bianca aflati de la Mihai Sava.

4 comentarii:

  1. Draguta tipa, dar ca de obicei o decizie inspirata. Chiar nu avem in tarisoara asta pe cineva care sa gaseasca o fata cu adevarat frumoasa ?

    RăspundețiȘtergere
  2. @ mercu
    ce inseamna "inspirata"? iar mie mi se pare chiar frumoasa fata asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Bianca! Piatra Neamt e no 1!!! Eu, in locul lui Gh. Stefan, ti-as propune contract de imagine cu clubul Ceahlul. Daca tot revenim in liga 1 sa avem o alta prezentare, o alta imagine.
    Succes in Bahamas. Forta Ceahlaul!!!

    Viorel
    galben negru pana la moarte!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. O "miss" ar trebui sa fie macar foarte frumoasa sau foarte desteapta, daca nu se poate sa le aiba pe amandoua.
    Fata asta este cel mult dragutica si, in plus, am observat ca cei care realizeaza machiajul la noi, fac tot posibilul ca mai toate femeile care apar pe sticla sa arate ca si cum ar fi culese de pe centura: machiaj strident, neadecvat, de prost gust.
    Din pacate, la noi "miss" nu prea ies cele mai frumoase si cele mai destepte (vedeti locurile pe care le ocupa Romania in concursurile internationale de gen)...ci fete care au fost "dispuse" sa imbratiseze aceasta cariera:)
    Deci nu e ca nu avem de unde alege... dar cei care aleg au alte criterii:)

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!