21 iun. 2009

Raduleasca si Pinalti...

Titlul de mai sus nu se refera la vreo noua relatie ci la cele doua cunoscute personaje care au fost practic gazdele ultimei emisiuni "Duminica in familie".
Mihaela Radulescu si Gheorghe Stefan au schimbat replici, au scapat poante, au animat practic maratonul tv care s-a desfasurat pret de cateva ore bune pe Platoul Curtii Domnesti din Piatra Neamt (piateta de la Turnul lui Stefan cel Mare).
Despre istoria locurilor, despre Cetatea Neamtului (recent renovata, care va gazdui la inceputul lui iulie un festival medieval), despre Creanga, Hogas, despre manastiri, despre repere turistice a punctat mereu, pe parcursul emisiunii Vasile Pruteanu, presedintele CJ Neamt (profesor de istorie)...
In rest, invitati si momente de maxim interes. Vasile Muraru (nemtean la origine) si Nae Lazarescu. Draga Olteanu Matei (care locuieste acum la Piatra Neamt unde a si infiintat o trupa de teatru de amatori). Mihai Traistariu (daaa, si el nascut la Piatra Neamt). Agnes Toma sau Cristian Grecu de la Divertis (si sosia lui Ion Iliescu e tot din Neamt).
Nu au lipsit din platoul live al emisiunii cainii ciobanesti mioritici sau caii de rasa de la cluburile Ecvestru P. Neamt sau Romsilva Tg. Neamt.

Legenda:
- foto 1 (chiar de sub titlu) - Mihaela Radulescu avandu-l drept co-prezentator pe primarul de Piatra Neamt
- foto 2 (prima din pozele de mai jos) - Stefan inmaneaza diploma de cetatean de onoare lui Vasile Muraru; Nae Lazarescu ar vrea si el macar fata (alb cu bleu) care aduce diploma :))
- foto 3 - Gheorghe Stefan si Vasile Pruteanu (pres. CJ Neamt) flancati de Mihai Traistariu si Draga Olteanu Matei
- foto 4 - timp de cateva ore, in aceeasi caldura, Agnes Toma si Cristian Grecu
- foto 5 - public nemtean - nu a fost platit :))
- foto 6 - intr-o pauza apare si maestrul Alexandru Arsinel
- foto 7 - Mihaela Radulescu apare intr-o noua tinuta si tocmai "interogheaza" proprietarul unui superb ciobanesc mioritic
- foto 8 - piateta de la Turnul lui Stefan si multimea de lume care a tinut sa vada pe viu ce si cum e cu "Duminica in familie... la Piatra Neamt"



























































































4 comentarii:

  1. O emisiune reuşită. Dacă de Mihaela, personal, mă pot lipsi, m-am bucurat să revăd Piatra Neamţ, fie şi la televizot...

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca a fost cea mai reusita editie din tot sezonul. cel putin asa s-a vazut din scaunul telespectatorului. mi-ar fi placut ca "duminica in familie" sa "umble" prin mai multe orase din romania. s-ar fi luat pe bune pulsul si ratingul. daca toti acei oameni au tinut sa ia parte la “eveniment” pret de cateva pre, in plin soare si au aplaudat & reactionat ca atare, fara sa fie platiti - inseamna mare lucru - fie ca au venit pentru mihaela radulescu sau nu, pentru divertisment in aer liber si gratuit, pentru ca era ultima editie, pentru invitati...sau toate laolalta... daca nu vedeai picior de nemtean pe-acolo, era o probleme :D ...si faine fotografiile...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-mi place marea personalitate a orasului Gheorghe Stefan si nu-mi place Mihaela Radulescu, care face apologia tarii noastre si a orasului natal, dar pleaca la Monaco. Despre majoritatea celorlalti, numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ roxy
    am trecut pe la turn numai cat am facut ceva poze; apoi am ajuns si in strand;
    data viitoare evita puntea cand estimezi ca va fi superaglomeratie - nu mai da alocatia numai pe sucuri, mai ia si cate un taxi (cand e cazul) ca sa ocolesti puntea :))

    @ vania
    nici eu nu ma dau pe spate dupa raduleasca :)

    @ mirolara
    a fost si faina si cred ca s-a bucurat de mai multa audienta decat de obicei - si pt faptul ca programul emisiunii si tematica a atras dar si pt ca s-a stiut ca e ultima emisiune...

    @ andrei scripca
    ar fi culmea sa ne placa tuturor aceleasi personaje, filme, flori, locuri etc...
    Monaco? e dreptul fiecaruia de a calatori liber; duca-se!...

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!