21 iun. 2012

Băsescu cel rău si bocitoarele cu pantaloni scurţi din PSD

Ex-ministrul Mang acuzat de plagiat - "Tiranul de Băsescu e in spatele acestei demolări", a ţipat imediat corul bocitoarelor din PSD. Actorul Diaconu e incompatibil (prin sentinţă definitivă), deci zboară din proaspătul fotoliu de ministru şi nici ca parlamentar nu se simte prea bine - "Huo dictatorul Băse", cântă aceleaşi bocitoare. Ponta a plagiat lucrarea de doctorat - "Băsescu ne moară cu metode securistice" (nu mai dau sursa, e evidentă). Năstase a fost condamnat definitiv în dosarul (ce nume) "Trofeul Calităţii" - "Jos Băse!". Năstase încearcă să se sinucidă - "L-aş întreba pe Traian Băsescu dacă acum e fericit" - decretează dirijorul corului de bocitoare, (aţi ghicit) Victor Ponta.
Nu ştiu dacă Năstase e vinovat. Dar, ne spun politicienii atunci când le convin sentinţele, decizia Justiţiei nu se comentează. Dincolo însă de idioata şi perpetua "infractorii noştri sunt mai nevinovaţi decât ai lor..." (perorată nu doar de PSD-işti ci şi de alţi politicieni, de la alte partide) putem deduce că, dacă Doamne fereşte, un PSD-ist cu ştaif comite un accident mortal pe trecerea de circulaţie vinovat e Marinarul.
Nu cred că Băsescu e vreun înger sau că PDL ar fi Asociaţia Virginelor (a se vedea şi cazul Monica Iacob Ridzi care are de asemenea şi componenta bani - campanie electorală, după cum s-a spus). Dar aceleaşi bocitoare din corul dirijorului Dottore Ponta nu au ratat niciun moment să ne convingă că Piratul nu e al naibii de deştept. Păi dacă nu e deştept Piratul iar toate astea se întâmplă când Dottore şi colegii săi sunt la Guvernare (au inclusiv Ministerul Justiţiei, Ministerul Administraţiei şi Internelor), te întrebi cum ne-deşteptul de la Cotroceni execută aproape zilnic câte una bucată bocitoare deşteaptă de la Victoria sau din PSD?
Aaa, mai e o variantă: bocitoarele sunt încă în pantaloni scurţi şi văd câte un dictator la fiecare colţ de stradă. Sau după cum bate vântul... Ups!, a fost condamnat şi Vântu! - "Băsescu e de vină iar!" (corul bocitoarelor dixit!).

Citeşte şi Băsescu îl graţiază pe Năstase. 10 motive.

Un comentariu:

  1. Basescu e vinovat ca a tolerat in partidul sau o suita de bagabonti si oportunisti,care ,se pare ca ar putea sa-i deranjeze cele cateva schelete din sifonier.Pana nu vor defecta si acestia basescu e linistit si scheletele dorm.
    iata de ce boierimea PDL-ista a facut ce-a vrut in romania
    USL-ul ? VAX e mai putin periculos decat noile oficine gen Europa libera numite antene,realitatea,rtv

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!