22 nov. 2011

Geoana, exclus din PSD: Ponta are porniri dictatoriale dar este o marioneta a lui Iliescu si Nastase

"Ponta este o marioneta manuita de Iliescu si Nastase", "Ponta are porniri dictatoriale", "Iliescu este o piaza rea pentru partid", "In PSD domneste o mentalitate bolsevica"... cateva dintre propozitiile spuse de Mircea Geoana imediat ce, in seara aceasta, a fost exclus din PSD.
Este prima oara in istoria postdecembrista romaneasca cand un fost lider de partid este exclus din formatiunea pe care a condus-o.
Nu mi-a fost simpatic, nici politic nici ca om. Vorba cuiva "a fost executat de partidul pe care nu a fost in stare sa-l reformeze".
Parte a organizatiei PSD Giurgiu a anuntat deja "divortul" de echipa Ponta. Vanghelie s-a disociat in avans de aceasta executie si e de asteptat sa contraatace si el intr-un fel sau altul...
Pana la urma, oricat s-ar plange PSD-istii ca-s prigoniti de Basescu & comp se pare ca nimeni nu le poate face mai mult rau decat isi fac singuri.
O fi Ponta liderul mesianic, cu mana de fier de care avea nevoie PSD sau doar un copilas care se joaca de-a (co)pilotul si tranteste partidul in decor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!