1 apr. 2011

MIRCEA GEOANĂ ÎŞI DĂ DEMISIA DIN PSD

* el a anuntat că preia funcţia de prim-vicepresedinte la Partidul Poporului * Mihaela Geoană şi Cristiana Copos vor coordona activitatea organizaţiei de femei a Partidului lui Dan Diaconescu * Geoană caută şi la Neamţ politicieni cu care să animeze activitatea PP * "Diaconescu - preşedinte şi eu - prim-ministru" - aceasta este formula pe care pariază Geoană pentru salvarea României

Mircea Geoană îşi dă demisia din PSD şi va fi adjunctul lui Dan  Diaconescu. Informaţia a fost furnizată de un important membru PSD Neamţ care a fost sunat dimineaţă de Geoană şi întrebat dacă îl urmează pe acesta în construcţia politică în care intră şi el. Conform sursei citate, Geoană va face foarte curând anunţul demisiei din PSD şi înregimentării în Partidul Poporului, "poate chiar azi".
"Domnul Geoană mi-a explicat că a avut mai multe runde de negocieri cu dl Diaconescu şi că, în final, s-a ajuns la această puternică formulă de tandem care poate duce la salvarea României: Diaconescu - preşedinte, Geoană - premier. Mi-a propus să-l urmez întrucât am avut o bună relaţie cât a fost preşedinte PSD, ne respectăm reciproc şi avem încredere fiecare în capacitatea organizatorică a celuilalt. Domnul Geoană va fi urmat în această serioasă construcţie politică de cunoscuţi politicieni şi oameni de afaceri dar va fi sprijinit şi de specialişti din societatea civilă şi din comunicare şi media", a precizat sursa noastră.
Printre cei care sunt deja în "pachetul Geoană la PP" se află doamnele Geoană şi Copos (care vor coordona activitatea organizaţiei naţionale de femei şi vor înfiinţa nuclee puternice de femei în fiecare judeţ), Dan Nica (fostul ministru de interne, aflat într-un con de umbr[ de când preşedinte PSD e Victor Ponta), Sorin Ovidiu Vântu (care i-a promis sprijin în mijloacele media deţinute), Mircea Lucescu (care ar putea candida ca senator sau chiar ca primar al Capitalei) etc.

2 comentarii:

  1. Doamne fereste sa nu cumva , disperarea romanului de rand sa dea drumu la conducerea tarii la alde Diaconescu sau Vadim ca va trebui sa ne mutam pe alt continent cu totul.
    Sa nu uitam niciodata ca Hitler , Saddam Hussein si multi altii au fost conducatori care la inceput au avut o sustinere populara majora si reala nascuta din disperarea sau prostia unor popoare.
    Dumnezeu sa ne pazeasca de votul romanului disperat.

    Iosub Robert

    RăspundețiȘtergere
  2. Romania are nevoie de eroi si de salvatori ! De acord... Ce bine ca a mai aparut inca un partid pe scena politica... "Prostitutia" poate continua.

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!