30 sept. 2009

Se cauta un tatic pentru Cotroceni

Pe coloana din dreapta aveti un sondaj. Dati-va cu parerea si cu sentimentul. Votati-va prezidentul!
Pe aici prin preajma veti gasi si niste clipuri; poate va inspira! La comentarii dati frau liber trairilor dar nu uitati ca injuraturile insultele grosolane sau acuzele nefondate sunt dictatorial cenzurate.
Cele mai interesante comentarii vor primi premii consistente:
- locul 1: o bere (sau echivalent...)
- locul 2: un suc
- locul 3: o cafea...

4 comentarii:

 1. de ce nu l-ai trecut si pe razvan (copilul din primul clip) in sondaj? macar el e nevinovat in comparatie cu cei care se bat pt ciolan...

  andreea

  RăspundețiȘtergere
 2. cel mai simpatic e balbaitul ala de nat meir care ajunge cu capul fix in tatele columbencei

  RăspundețiȘtergere
 3. Hahahahahaha Dumnezeule mare ... un jidan analfabet a reushit sa prosteasca pe fatza o natie intreaga! Asta e culmea nesimtzirii pe de o parte si a prostiei pe de ...cealalta parte mai importanta de-altfel. Se vede limpede din clipul respectiv cum pupatorii de cururi moi jidoveneshti se inghesuie sa linga minutza puhava da' plina de parai a taiatului imprejur.
  Lucrurile sint clare tataica: romanul s-a nascut si curva si sclav. Da' e vanitos nevoie mare!
  Deh , de aia exista un Liciu, un Rogin, o nu stiu ce demoisela Mihaela in politica romaneasca....
  Sper ca se stie deja cum va fi viatza in Romania peste vreo 6 ani . Daca inca nu aveti o imagine clara atunci luati fiecare din voi cel mai nasol coshmar pe care l-ati avut si multiplicati-l cu 6. Si asta ...doar asa ca sa va creati o imagine cit de cit apropiata de realitatea mult mai nashpeta de la acea vreme.
  Iar in ceea ce priveste numele viitorului presedinte ...ha!...pai ar trebui sa fie clara si treaba asta: evident, unul cu numele "escu". Chestia asta a fost stabilita de mult ...atunci cind zarurile alea blestemate care au hotarit destinul multor natii mai mari sau mai mici au fost rostogolite cu suficienta ura si dispretz inca odata si pentru viitorul romanilor cu tot cu tzara lor.
  Suna a paranoia? Hm...mai vorbim prin decembrie...

  RăspundețiȘtergere
 4. Toata lumea vrea berea? Sau comentariile anterioare sint si pentru suc si cafea? :)

  RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!