6 iul. 2010

Lesinul femeii din Suceava nu putea fi inscenat post-factum! Dovada! Astept o bere de la Guvern

Teoria cum ca lesinul femeii de la Suceava in bratele lui Emil Boc ar fi fost o facatura aranjata chiar de stafful premierului este, de fapt, un mare fasss. O analiza simpla a filmuletelor cu pricina dar si a cronologiei faptelor arata ca e vorba de acuza penibila aruncata pe piata in lipsa de altceva mai bun. Dincolo de ridicolul ideii ca un scenariu poate fi aranjat pe principiul "lesinul si aplauze", strategii priceputi in acuze pe filmulete au uitat un singur lucru: O REGIE NU POATE FI REALIZATA POST-FACTUM!!! Adica dupa ce evenimentul s-a produs...


Mare valva facea aseara (inclusiv la Realitatea TV) un asa-zis filmulet al CNS in care se auzea la un moment dat replica: “Deci am stabilit, doamna Lia lesina, restul cu aplauze, va rog, da?” (min 2.40). Realitatea TV avea ca sursa cotidianul.ro care, la randul sau invoca site-ul de stiri Optimal Media care (ca in Caragiale) trimitea cititorii la contul de facebook ori de youtube al CNS Roman (televiziune locala). Intre timp, si pe Youtube dar si in siteurile care preluasera informatia, cand dadeai click pe filmul CNS aflai ca userul a retras filmul.

Pentru cei care nu au vazut, precizez ca e vorba de o filmare: Boc aterizeaza la Roman cu elicopterul (impreuna cu ministrul Blaga), se imbarca in masini si pleaca spre zone cu sinistrati - si, cateva minute bune de imagini din masina cu coloana care mergea prin noroaie. Zgomot de fond puternic si, deodata, pe un zgomot de fond mai slab, replica respectiva. Ca poate fi un trucaj (ordinar sau extraordinar) este evident pentru cine stie ce inseamna un banal montaj tv fie si pe o stire (cu mutat sunetul). Un asemenea trucaj putea fi facut de orice meserias sau pusti care copia stirea televiziunii.

Bomba insa e alta (o sa cer o bere de la Guvern ca fac eu treaba alora care se ocupa de imaginea premierului): faza cu femeia lesinata in judetul Suceava a fost MARTI, 29 iunie 2010 iar faza cu premierul in Neamt, in zona Roman a fost DOUA ZILE MAI TARZIU, adica JOI, 1 IULIE 2010 (in aceeasi zi a fost si Videanu in Neamt, in zona Damuc - Bicaz Chei).
Marea dovada cum ca la Roman se inscena o facatura cu lesinul la Suceava e astfel, de tot rasul. Adica se inscena post-factum, la doua zile dupa lesinul acelei amarate!!! :))

Parerea mea:
1. ori e o facatura a cuiva care a vrut sa se joace de-a montajul tv
2. ori inregistrarea e reala dar de fapt, la doua zile de la lesin, in masina cu care jurnalistii insoteau premierul se facea bascalie despre acel episod (cum se face de obicei, glumele jurnalistilor parand de multe ori sinistre pentru cei din afara breslei)

Dovezile mele:
1. pe youtube exista cateva filmulete postate cu lesinul de la suceava, inclusive cu sigla antena 3; postarile sunt din ziua/seara respectiva si au data (29 sau 30 iunie)
2. filmarea CNS a "disparut" de pe youtube - poate fi vazuta insa pe cotidianul.ro unde, ca si la realitatea tv, apare mentionat scriptul "Premierul Emil BOC la Roman / 1 iulie 2010, orele 16,30"
3. pe net gasiti numeroase stiri cu vizita la Suceava (cand a fost si lesinul) datate 29 iunie si cu cea de la Roman, datate 1 iulie.

Postez mai jos filmuletul de pe youtube cu lesinul si daca cineva il stie pe undeva (totusi) si pe cel de la CNS - Roman astept un cod embed.



Pentru cei care vor la randul lor sa verifice, pot da cautare pe net dupa vizita lui Boc la Suceava si dupa cea de la Roman. Vor vedea ca e full de stiri cu Suceava - lesin - marti 29 iunie si Roman - joi 1 iulie. qed

update 1:
iote ca am gasit pe youtube si filmuletul: dar nu pe contul CNS :D

ia uitati-va la data scrisa peste imagine!!!



update 2: pe blogul lui Dan Badea veti gasi si print-screen-uri cu cronologia respectiva, cu informatii de pe net si datele aferente

11 comentarii:

  1. misto demonstratia ta; daca ai dreptate - si la prima vedere asa e - tot circul asta aminteste de trucajul ala cu basescu care, cu o mana de doi metri, ar fi lovit copilul... pana la urma trucajele se intorc impotriva celor care le produc...
    Gigel

    RăspundețiȘtergere
  2. Tipule, esti tare; se chinuie o armata de specialisti de-ai lui Boc sa demonstreze ca filmuletul de Roman e facatura (cu analize pe zgomot, imagini etc) si un blogger din fundul Moldovei demonteaza atat de usor smecheria asta pusa la cale de oamenii lui vantu sau ai cui or mai fi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Intrebare de baraj: de ce aia de la CNS au retras filmul din contul lor de Youtube?

    Mihai

    RăspundețiȘtergere
  4. convorbirea din masina e cat se poate de reala.(Unu Care Stie). Intrebati- l pe mister Primar. E abia a 3 oara am sesizat in clip acea convorbire. Apoi in cateva ore a si fost retras de pe internet...greseala capitala a celui ce a editat materialul video. Daca va uitati acum pe site-ul CNSTV.ro acelasi clip e reintrodus da exact fara acea secventa. Imediat ce se termina imaginea cu podul . lesinul trebuia sa-l simuleze o femeie din Doljesti unde urma sa ajunga Premierul Boc , dar desteptii de politisti din roman s-au grabit sa-l duca pe o tarla. Au gresit drumul, un lucru de rasul lumii. Si apoi daca chiar ar fi vrut sa ajunga acolo ar fi mers cu elicopterul Clipul original pe antena3 :http://www.antena3.ro/romania/scena-in-care-o-suceveanca-lesina-in-bratele-premierului-regizata_103112.html

    RăspundețiȘtergere
  5. @ anonim (1) - poate nu e trucaj ci doar o harjoneala cu glumite intre jurnalisti; daca e asa, grav e cum s-a schitat apoi scenariul si regia cum ca boc ar vrea sa lesine cand trece pe langa babe sinistrate; oricum tre sa fii diabolic sa crosetezi un scenariu de asta cum ca X insceneaza...
    @ Iulian G. - stiu ca sunt tare; aia cu "fundul Moldovei" nu i-a placut soatei dar eu te iert...
    @ anonim (Mihai) - intreaba-i pe ei
    @ anonim - eu nu te contrazic dar ia cugeta un pic:
    - daca mergi la furat anunti potera (adica scenarii sf-politice la urechea presei)?
    - lesin si aplauze? inca o dovada ca era vb de altceva; sa presupunem prin absurd ca un politician / strateg aranjeaza asa ceva, logic era ceva gen "tanti lesina, seful intervine si ceilalti il baga in fata pe sef zicand, <>"
    - la fenta cu "un lesin pionieresc pe fiecare tarla a patriei" - nici tu nu crezi
    - aterizatul elicopterului la punct fix de inundatii - ai vazut prea multe filme (videanu , ca sa ajunga la Damuc, a aterizat la 20 de km de bicaz, care bicaz e la 30 de km de locul faptei) - e vorba de culoare de zbor, curenti de aer, masuri de protectie... complicat, nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Gicu Ghoerghiu07.07.2010, 20:39

    aoleu,,, eu prima data pusesem botu' si chiar ma intrebam ce castiga boc dintr-o faza de aia de doi bani; dar acu m-am lamurit, "tonomatii" s-au facut de ras si inscenarea lor e ... de moravuri usoare

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce interesant functioneaza la ITM functia "anti-anti-Base"! Cum apare un atac anti-base dvs. va si repeziti ca sa contrati,criticati,dovediti etc. ca ticalosii actoneaza impotriva "statului = Base"!Nici nu mai m-am ostenit ca sa verific daca demonstratia dvs. e valabila caci deja am convingerea ca nu e.La fel ca si plama lui Base sau alte minciuni ale lui pe care le-ati aparat. Oricum Patrasconiu a primit se poate sa urmati dvs. ,,macar 2 ani buni sa mai prindeti.
    PS
    Ce e mai sus sper ca intre la"liber la opinii si critici" si nu la injuraturi asa ca trec cenzura . Oare?

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Gicu - stai linistit; nu esti nici primul nici ultimul care ia teapa

    RăspundețiȘtergere
  9. @ arthur - sarcini noi pt postaciii de partid? pana aici s-a ajuns, pana la blogurile astora din provincie?
    Initial am zis ca nu merita sa-ti raspund dar o fac pt a arata celorlalti ce inseamna minciuna de partid sau efectul manipularii bine dirijate.
    1. "Ce interesant functioneaza la ITM functia "anti-anti-Base" Esti prea subtil la poanta cu ITM. Eu nu lucrez acolo. Tu?
    2. "La fel ca si plama lui Base sau alte minciuni ale lui pe care le-ati aparat". Cine? Cand a aparat pe acest blog subiectul ala cu palma? Bati campii cu gratie... (idem si la bazaconia cum ca daca apare un atac la Basescu "sariti"... Cine sare, domle?)
    3. "Nici nu mai m-am ostenit ca sa verific daca demonstratia dvs. e valabila caci deja am convingerea ca nu e" - asta arata ca postacii de serviciu nu pot raspunde la argumente sau demonstratii (mai bune sau mai proaste, cat ma duce si pe mine capul) cu aceeasi moneda ci doar cu "convingeri". De la partid sau aiurea. In astfel de cazuri, "convingeri" seamana leit cu "idei preconcepute". Pastreazati-le linistit. Dar daca nu esti dispus sau in stare sa discuti cu argumente, de ce nu ramai dumneata la siteul organizatiei de tineret de la partidul caruia servesti?

    Chiar stau si ma gandesc ce poate fi mai trist in lumea asta decat sa ti se ceara sa vorbesti cu un perete!?! Arthur, poate nu ai inteles, era vorba de o discutii de principiu, pe chestiuni de detaliu. Modalitatea ta de a intra sa-ti exprimi convingeri cand nu ai argumente a reusit sa ma intristeze...

    RăspundețiȘtergere
  10. @Daniel

    ITM - Ioan T. Morar (nu Inspectoratul Teritorial de Munca)
    de pe blogul acestuia a ajuns aici cel care a facut comentariul respectiv (Arthur)

    RăspundețiȘtergere
  11. In fapt înscenarea leșinului e atât de evidenta încât ar putea fi vorba de o înscenare a înscenării. Una peste alta, din tot circul asta, protestatarii sunt cei care au pierdut cel mai mult. "Înscenarea înscenării" n-a făcut altceva decât sa ridiculizeze protestele împotriva desfiintariii spitalelor. In momentul in care cineva va leșina "pe bune" ...se va spune ca este tot o înscenare.

    RăspundețiȘtergere

liber la opinii si critici; injuratura insa stimuleaza cenzura!